Kleine roedel, maximale aandacht!

WERKWIJZE

Ik werk met kleine roedels van maximaal vijf honden tegelijk en de ophaalroute is kort. Zo zit uw hond niet langer in de auto dan nodig en wordt de tijd optimaal benut. Door de kleine roedel heeft uw hond mijn maximale aandacht. Vanzelfsprekend gaan we naar gebieden waar meer honden zijn en zo kunnen ze naar hartelust spelen met soortgenoten. We rijden in een busje met een gescheiden compartiment voor elke hond.


Uw hond is een uur in de natuur, is in totaal ruim anderhalf uur van huis.

U kunt zelf (in overleg met mij) het tijdstip van de wandeling bepalen.

Hondenuitlaatservice Loba zorgt voor de riemen en hondenpenningen. Voor de honden heb ik altijd water bij me en handdoeken om eventuele modderpoten schoon te maken.DE EERSTE ONTMOETING

Voordat ik uw hond voor de eerste keer meeneem, kom ik voor een intake gesprek bij u thuis. Ik kan kennismaken met uw hond en u kunt kennismaken met mij. Per slot van rekening vertrouwt u uw hond voor een deel van de tijd aan mij toe. Het is voor mij belangrijk dat u precies aan mij vertelt wat voor karaktereigenschappen/eigenaardigheden de hond heeft.

Wanneer u na dit gesprek van mening bent dat mijn uitlaatservice de oplossing is voor u en uw hond, dan ondertekent u een overeenkomst en eventueel een sleutelcontract en maken we afspraken over de wandelingen.

Tijdens de 1e wandeling zal uw hond aan de lijn meegaan. Als de hond zich vertrouwd voelt mag de hond lekker los.

Indien blijkt dat de hond niet in de roedel past, kijk ik wanneer en waar hij/zij wel in past.